Μάθετε περισσότερα για το Samsung Galaxy A32 5G Smartphone

 Το Samsung Galaxy A32 5G ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα και σήμερα ο κορυφαίος κατασκευαστής smartphone παρουσίασε επίσημα το τελευταίο smartphone του στη Γερμανία, αλλά είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η οικογένεια Galaxy S21 έχει διαρρεύσει πολύ και περιμένει με ανυπομονησία από το ντεμπούτο της στο Mobile World Congress πέρυσι. Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά, η Samsung αποκάλυψε το μανίκι του φθηνότερου smartphone 5G της, το Galaxy S8. Είναι το πρώτο smartphone 5g της Samsung από την πολυαναμενόμενη και πολύ διαρροή οικογένεια smartphone Galaxy S20.

Το πρώτο ήταν το Galaxy A2 Core 2019 και το Galaxy F62, το οποίο ξεκίνησε η Samsung στις 16 Φεβρουαρίου, η Samsung άρχισε να πειράζει το A32 5G για να ακολουθήσει την κυκλοφορία του. Προς το παρόν, δεν χρειάζεται να κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η διαθεσιμότητά του είναι άγνωστη, αλλά υπάρχουν σχέδια για κυκλοφορία σε Ευρώπη, Αυστραλία, ΗΠΑ, Κίνα, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ινδία και Ιαπωνία. Λάβετε αυτήν την τελευταία παραγγελία για Πλαισιο εργαζομενοι  με μερικές προσφορές.

Samsung Galaxy A32 5G


Με την Google να δείχνει μια σταθερή έκδοση του Android 12 για το κοινό τον Σεπτέμβριο, όπως και για το Android 11, οι χρήστες της Samsung μπορούν να αναμένουν ότι το Galaxy A32 5G θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ιαπωνία ένα μήνα αργότερα. Υπό αυτήν την έννοια, εδώ πιστεύουμε ότι θα πάρουμε από το επερχόμενο δέρμα Samsung Galaxy Note 4 UI 4.0. Ωστόσο, ελπίζουμε ότι η Samsung θα συνεχίσει την τάση ενός επερχόμενου UI-4 skin που βασίζεται στο Android12, εάν ληφθούν υπόψη οι προηγούμενες τάσεις.

Το Galaxy Phone αναμένεται να λανσαριστεί στις αρχές του 2021, αλλά αντίθετα, οι Φιλιππίνες θα αποκτήσουν τα Galaxy A12 και Galaxy a02, και τα δύο περιορίζονται στη σύνδεση LTE. Το Flip περιλαμβάνει οθόνη 4,5 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720 pixel και ανάλυση 2.560 x 1.440 pixel.

Προδιαγραφές Samsung Galaxy A32 5G


Τούτου λεχθέντος, το Galaxy A32 5G προσφέρει ό, τι μπορείτε να περιμένετε και αυτό σημαίνει ότι η Samsung συνεργάστηκε με εταιρείες όπως η Xiaomi, η Realme, η OnePlus και η Vivo για να προσφέρουν αυτό το εύρος. Ανεξάρτητα από το χρησιμοποιούμενο πυρίτιο, θα υπάρχει οθόνη 4,5 ιντσών με ανάλυση 2.560 x 1.440 pixel και πυκνότητα pixel 4 GB RAM.

Τέλος, η λίστα δείχνει επίσης ότι το Galaxy A32 5G θα είναι το περιβάλλον εργασίας χρήστη One UI 3.0 της Samsung με βάση το Android 11 και θα λειτουργεί από το - the - box. Το Samsung Galaxy a325 G έχει οθόνη 5,5 ιντσών με 2.560 x 1.440 pixel και πυκνότητα pixel 4 GB RAM. Θα χρησιμοποιήσει μια μπαταρία 4.000 mAh με ενσύρματη γρήγορη φόρτιση και θα εκτελεστεί στη διεπαφή χρήστη που βασίζεται στο Android 11 στο 3-0.

Το ακουστικό τροφοδοτείται από αυτό που θεωρείται το MediaTek Dimensity 720, το οποίο είναι το ίδιο με τις δεδομένες προδιαγραφές του Dual-2 Hexa-2, αλλά η Samsung δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τη μάρκα. Η καρδιά του συστήματος είναι μια οθόνη 5,5 ιντσών με 2.560 x 1.440 pixel και πυκνότητα pixel 4 GB RAM. Περιλαμβάνει επίσης τον επεξεργαστή Snapdragon 835 της Samsung με τετραπύρηνο επεξεργαστή 2,2 GHz και είναι ένα από τα πρώτα κινητά συστήματα - σε - ένα - τσιπ που χρησιμοποιεί τη διαδικασία κατασκευής των 20 νανομέτρων.

Η συσκευή τροφοδοτείται από MediaTek Dimensity 720 και θα πρέπει να έχει οθόνη 5,5 ιντσών με 2.560 x 1.440 pixel και πυκνότητα pixel 4 GB RAM. Είναι πιθανό ότι η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα: Μαύρο και Μπλε, με το ίδιο συνδυασμό χρωμάτων με το Dual -2 Hexa-2.

Το νέο Galaxy A32 δεν τροφοδοτείται από ένα τσιπ Qualcomm, αλλά γνωρίζουμε ότι θα έρθει με ένα chipset που υποστηρίζει την τεχνολογία, ενώ το μόντεμ 5G έχει επίσης επιβεβαιωθεί. Εναλλακτικά, η Samsung μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τον δικό της επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, παρόμοιος με αυτόν που είδαμε στο νέο OnePlus Nord N10. Οι διαρροές στο νεότερο Galaxy a32 υποδηλώνουν ότι η κυκλοφορία των Galaxy S8 επόμενης γενιάς της Samsung και Galaxy Note 8 θα μπορούσε να έρθει νωρίτερα και όχι αργότερα. Ενώ είναι ακόμα πολύ μακριά, ρίξτε μια ματιά στον ειδικό μας tracker για να μάθετε τα πάντα για το Android 12.0 και άλλα.

Για να σας βοηθήσουμε να παρακολουθείτε τα πιο πρόσφατα τηλέφωνα 5G, αυτό είναι που προσφέρουν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές τηλεφώνων, καθώς και αν μπορείτε να περιμένετε περισσότερα.

Όπως αναφέραμε πριν από λίγες μέρες, η σελίδα πιστοποίησης FCC για το Galaxy M62 έδειξε ότι η συσκευή θα τροφοδοτείται από ένα chipset Exynos 9825 και προτείνεται επίσης ότι αυτό θα είναι στην πραγματικότητα το Exy 98 25. Το Galaxy A12 και το Galaxy Το a02 διαθέτει οθόνη 1080p 5,5 ιντσών με κεντροειδή εγκοπή σχήματος V στο πάνω μέρος της οθόνης. Οθόνη HD με αναλογία διαστάσεων 18: 9 και πίσω κάμερα 4,7 megapixel με ρύθμιση διπλής κάμερας και μπροστινή κάμερα 8 MP.

Samsung Galaxy A32 5G


Το Samsung Galaxy A8s ήταν το πρώτο τηλέφωνο με οθόνη "punch hole", όπως το αποκαλεί η Samsung και έφτασε μόνη της. Αμέσως μετά την παρουσίαση της Samsung από το Note 20, ανακοινώθηκε το Galaxy Note Flip Phone, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Φεβρουαρίου. Αυτό έκανε το στυλό Samsung - την πρώτη συσκευή Galaxy της Samsung που είναι εξοπλισμένη με στυλό Samsung από τη σειρά Note - το πρότυπο. Το A32 5G, το οποίο όχι μόνο μοιάζει με την ονοματολογία του, αλλά φαίνεται ότι η Samsung και το Galaxy παρουσιάζουν τώρα δύο διαφορετικές εκδόσεις της ίδιας συσκευής με διαφορετικές προδιαγραφές και λειτουργίες.

 Έτσι, αγοράστε αυτό το καταπληκτικό Smartphone από Πλαισιο εργασια υπολογιστές με συναρπαστικές προσφορές.

Comments

Popular posts from this blog

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι