Μάθετε περισσότερα για το Samsung Galaxy S20FE

 Η Samsung έχει μισθώσει τη σειρά Galaxy S20 και υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα για να σας προετοιμάσει για την τελευταία ναυαρχίδα της σειράς. Σήμερα η Samsung ανακοίνωσε την πρώτη έκδοση FE του εμβληματικού Smartphone της και το FE σημαίνει Fan Edition. Δεν πιστεύουμε ότι το Samsung Galaxy s20 FE θα απογοητεύσει τους θαυμαστές του Galaxy, επειδή κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές και το μυαλό των θαυμαστών του από όλο τον κόσμο.

Εάν παραγγείλετε το Galaxy S20 FE από το Πλαισιο εργασια, θα λάβετε μια εξαιρετική προσφορά έκπτωσης.

Samsung Galaxy S20FE


Το Samsung Galaxy S20 διαθέτει εγγύηση ενός έτους, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Samsung. Ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, η λήψη κλήσεων και οι υπηρεσίες δεδομένων ενδέχεται να επηρεαστούν όταν εισαγάγετε μια νέα δυνατότητα, όπως σύνδεση δικτύου Wi-Fi, Bluetooth ή LTE. Ορισμένες από τις λειτουργίες, όπως φωνητικές και βιντεοκλήσεις, SMS και άλλες δυνατότητες, ενδέχεται να μην λειτουργούν.

Δεδομένου ότι το Galaxy S20 FE είναι smartphone έκδοσης Fan, αυτό το ζήτημα θα μπορούσε να απογοητεύσει ορισμένους πιστούς θαυμαστές της Samsung. Το Samsung Marketing έχει καταστήσει σαφές ότι η Samsung αγωνίζεται για ένα νεότερο κοινό με το Samsung Galaxy s20FE και το μάρκετινγκ της καθιστά σαφές ότι το Galaxy S 20 FE απευθύνεται σε ένα νεότερο κοινό.

Αποκτήστε το νέο Samsung Galaxy S20 FE από τη Samsung και εξοικονομήστε μερικές εκατοντάδες δολάρια ή λίρες αν θέλετε απλώς να μειώσετε αισθητικά τη Samsung. Αποκτήστε το Samsung και χρησιμοποιήστε το με το Galaxy s20 και το S 20 FE ή αποκτήστε το δωρεάν στο Amazon για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο τέλος του μήνα.

Το Galaxy S20 FE έρχεται με το One UI 2.0 της Samsung, το οποίο λειτουργεί σε Android 10 και η ίδια η Samsung παρουσίασε τρία τηλέφωνα που θα κυκλοφορήσουν με τη νέα έκδοση του εμβληματικού λειτουργικού συστήματος για κινητά τηλέφωνα. 

Ωστόσο, σκάβοντας τις προδιαγραφές, θα παρατηρήσετε μερικές μικρές αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια του S 20, συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης της εφαρμογής Samsung Cloud και ενός νέου μενού Samsung Assistant. Αυτός ο οδηγός δεν ισχύει για όλα τα άλλα Samsung Galaxy Phones, καθώς το μενού βοήθειας σε όλα τα Samsung "Galaxy Phones" είναι λίγο πολύ καθολικό.

Στην καρδιά του Galaxy S 20, το FE είναι ο ίδιος επεξεργαστής που τροφοδοτεί το ναυαρχίδα Galaxy S20 Ultra. Αυτό είναι σπάνιο για τις συσκευές Galaxy της Samsung, οι οποίες συνήθως τροφοδοτούνται από την Exynos.

Είναι μια πολύ καλή επιλογή για χρήστες Android, αλλά η διάρκεια ζωής της μπαταρίας θα μπορούσε να ξεπεράσει το Samsung Galaxy S20. Με σχετικά συμπαγή σχεδίαση, προσφέρει βελτιωμένη κάμερα και προσφέρει μεγαλύτερη οθόνη 6,2 ιντσών με πίσω κάμερα 5,5 megapixel και μπροστινή κάμερα 4,7 megapixel. 

Το Samsung Galaxy s20 FE διαθέτει μνήμη RAM 4 GB, επεξεργαστή Snapdragon 835, επιλογή αποθήκευσης 8 GB και αναλογία διαστάσεων 18: 9, οπότε είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ενδιαφέρονται για smartphone υψηλών προδιαγραφών με καλή απόδοση και καλό σχέδιο. Σε έναν σχετικά μικρό παράγοντα μορφής με οθόνη all-in-one, το Samsung GalaxyS20 προσφέρει μια ελαφρώς μικρότερη οθόνη και βελτιωμένες κάμερες, ενώ προσφέρει μεγάλη αναλογία 6% της συνολικής οθόνης - προς - της ναυαρχίδας της Samsung.

Ξεκινώντας από τις τελευταίες σειρές premium της Samsung, το Galaxy S20 Ultra είναι μια από τις καλύτερες προσφορές που μπορείτε να λάβετε τώρα και είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους ξεχνούν το Samsung Galaxy S20 και παίρνουν τα χέρια τους - σε αυτό. J και J +, αλλά μερικές καλές προσφορές κυμαίνονται από περισσότερο προϋπολογισμό A + έως πιο ακριβό B + έως και υψηλότερο A +.

 Samsung Galaxy S20FE


Η Samsung έχει μια μεγάλη προσφορά - για να ταιριάζει με αυτό, ώστε να μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σας αν θέλετε. Η Samsung έχει επίσης μερικές καλές προσφορές - και ταιριάζει με το Samsung Galaxy S20 Ultra και το Galaxy Note 5. Μπορούν να ενεργοποιηθούν σε οποιονδήποτε πάροχο αμέσως, αν δεν το κάνετε. Η Samsung έχει επίσης μερικές σημαντικές εμπορικές συμφωνίες σε αυτή την πλευρά.

Μην ξεχάσετε να αγοράσετε αυτό το καταπληκτικό ναυαρχικό τηλέφωνο από Πλαισιο εργαζομενοι  με συναρπαστικές προσφορές.

Comments

Popular posts from this blog

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι 

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού