Μάθετε για την Apple Airpods Max

 Η Apple έθεσε τέλος σε χρόνια έκπληξης με την κυκλοφορία της νέας της συσκευής - της Apple AirPods Max. Η Apple ανακοίνωσε μια νέα σειρά ακουστικών για τα iPhone 6s και iPhone 7s Plus, καθώς και τη νέα Apple Watch Series 2.

Το AirPods Max διαθέτει το ίδιο προσαρμοσμένο πυρίτιο που τροφοδοτεί τη δεύτερη γενιά Air Pods, το Airpods Pro. Το τσιπ Apple H1 βελτιώνει την ποιότητα του ήχου και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και επιτρέπει στα ακουστικά airPod Max να συνδυάζονται άψογα με άλλα προϊόντα της Apple. Το Apple Watch Series 2 σάς επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τον έξυπνο βοηθό της Apple Siri από το iPhone 6s και το iPhone 7s Plus και το iPad Air.

Apple Airpods Max


Για να προσθέσετε στον πλούτο των δυνατοτήτων ήχου, το AirPods Max θα κυκλοφορήσει σύντομα και θα συνδυαστεί με το chip H1 της Apple και το νέο Apple Watch Series 2 της Apple.

Το AirPods Max χρησιμοποιεί το ίδιο τσιπ ραδιοφώνου H1 για να εξασφαλίσει εύκολη συνδεσιμότητα μεταξύ συσκευών Apple. Πρέπει να τα αντιστοιχίσετε με μια συσκευή Apple και να τα φορτίσετε κατά τη φόρτιση. Το airPod Max θα χρησιμοποιήσει επίσης το τσιπ H2, καθιστώντας το ζευγάρωμα με μια συσκευή Apple ταχύτερη και ευκολότερη.

Από την πλευρά του ήχου των πραγμάτων, το AirPods Max είναι γεμάτο από την Apple - αναπτύσσοντας δυναμικά προγράμματα οδήγησης που, σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρουν ήχο υψηλής πιστότητας. Η Apple δεν έχει ονομάσει το μέγεθος των προγραμμάτων οδήγησης, αλλά θεωρώντας ότι τα περισσότερα ασύρματα ακουστικά έχουν προγράμματα οδήγησης 6mm ή 10mm Είναι ασφαλές να πούμε ότι θα είναι λίγο μεγαλύτερα από αυτά που εισήχθησαν στο iOS 14. Το Air Pods Pro είχε υποδοχή ακουστικών 6,5 mm και ένα πρόγραμμα οδήγησης 10 mm, και το airPod Max διαθέτει υποδοχή 5,7 mm με πρόγραμμα οδήγησης 2,6 mm.

Η Apple έχει αναπτύξει τα δικά της δυναμικά προγράμματα οδήγησης για το AirPods Max, το οποίο αναφέρει ότι προσφέρει ήχο υψηλής πιστότητας με πρόγραμμα οδήγησης 40 χιλιοστών. Η Apple αναφέρει ότι οι οδηγοί 40 χιλιοστών θα προσφέρουν έως και 1,5 φορές μεγαλύτερη απόκριση συχνότητας από τα συμβατικά ασύρματα ακουστικά.

Σύμφωνα με το The Verge, το κύριο χαρακτηριστικό της Apple AirPods Max είναι η ικανότητά του να επιδεικνύει ποιότητα ήχου και απόδοση, σύμφωνα με την Apple. Για να παρέχει εξαιρετική ποιότητα ήχου, η Apple έχει εξοπλίσει τους δυναμικούς οδηγούς της με απόκριση συχνότητας 40 χιλιοστών και χρόνο απόκρισης 1,5 δευτερόλεπτα. Η Apple αναφέρει ότι τα Air Pods προσφέρουν έως και 1.000 φορές την ποιότητα ήχου των παραδοσιακών ασύρματων ακουστικών και είναι εξοπλισμένα με σχεδιασμένη από την Apple, πολυκαναλική τεχνολογία ήχου, καθώς και με τη δυναμική τεχνολογία οδηγού της Apple.

Οπτικά, το AirPod Max είναι ένα πολυσύχναστο μέρος, αλλά οι περισσότεροι μοιάζουν να έχουν καλύψει τη βάση και η Apple έχει ξοδέψει πολύ χρόνο για να προσδιορίσει την εφαρμογή και το σχεδιασμό του AirPod Max για να λειτουργήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει η ποιότητα ήχου που θα περιμένατε από ένα ζευγάρι ακουστικών 550 $ Apple. Ωστόσο, η ποιότητα ήχου της Apple touts είναι σημαντικά καλύτερη από τα παραδοσιακά ασύρματα ακουστικά όπως το Samsung Galaxy S6 ή το LG G5.

Από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής, αυτό είναι ένα άλλο παράδειγμα της Apple που ξεχωρίζει στην κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας για χρήματα των ανθρώπων. Η τιμή των 900 $ είναι τόσο απαράδεκτη όσο το σχέδιο και η υποσχεμένη απόδοση, αλλά η Apple θέτει το AirPods Max ως μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά ασύρματα ακουστικά όπως το Samsung Galaxy S6 ή το LG G5.

Το AirPods Max προσφέρει σίγουρα premium χαρακτηριστικά και αναφορές μόδας της Apple, αλλά οι δυνατότητες που συνοδεύουν το Air Pods Pro, όπως η συνδεσιμότητα Bluetooth, έρχονται στον ήχο τους. Είναι επίσης ένα σοκαριστικό ότι έρχονται στην ίδια τιμή με τα κορυφαία ακουστικά της Bose, τα Beats 1, τα οποία κυκλοφορούν περίπου στο PS400.

Τα AirPods Max της Apple υστερούν επίσης από τις AKG, Bose, Sony και Co στις προδιαγραφές και το εύρος τιμών Η Apple επέβαλε τον συνήθη φόρο σχεδιασμού και ψύξης στα AirPods, καθιστώντας τα από υλικά υψηλής ποιότητας και ορίζοντας την τιμή στα $ 550 Αν και είναι πιο ακριβά από πολλά ακουστικά κορυφαίας γραμμής, προσφέρουν κάτι που άλλες μάρκες δεν μπορούν, όπως η ποιότητα του ήχου. Οι προδιαγραφές των ακουστικών αξίζουν την τιμή, ωστόσο, καθώς η Apple τα έχει γεμίσει με κορυφαία απόδοση.

Το AirPods Max φέρνει στα μάτια σας τη μαγική εμπειρία AirPod με σχεδιασμό και ήχο υψηλής πιστότητας. Αυτό σας φέρνουμε ", δήλωσε ο John Joswiak, ανώτερος αντιπρόεδρος της διαχείρισης προϊόντων στην Apple.

Το AirPods Pro είναι το καλύτερο πραγματικά ασύρματο ακουστικό στην αγορά, αν και δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμη, οπότε περιμένετε καλύτερη απόδοση ήχου από το Max. Το AirPod Max έχει ένα ξεκάθαρο πλεονέκτημα: το over - τα ακουστικά συνδέονται με το Airpods pro σε μια σειρά κορυφαίων συσκευών ήχου που λειτουργούν καλά με άλλα προϊόντα της Apple. 

Παρόλο που δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμη, είμαστε σίγουροι ότι το Air Pods Max θα έχει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι του Pro όσον αφορά την ποιότητα του ήχου και την απόδοση ήχου. Με την προσθήκη μιας μεγαλύτερης, πιο ισχυρής υποδοχής ακουστικών και ενός καλύτερου σχεδιασμού, το Air PodsMax είναι ένα από τα καλύτερα πραγματικά ασύρματα ακουστικά που έχουμε δοκιμάσει ποτέ.

Προπαραγγείλετε αυτό το καταπληκτικό προϊόν στον Πλαισιο εργαζομενοι σήμερα.

Comments

Popular posts from this blog

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι 

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού