Γιατί πρέπει να προσλάβετε το Samsung Galaxy Buds Live

 Η Samsung αξίζει πίστωση για αυτήν την προσπάθεια γνήσιας καινοτομίας, οπότε αξίζει να εξεταστεί, αλλά αξίζει επίσης να σημειωθεί.

Εκτός από τον ριζοσπαστικό σχεδιασμό του, το Galaxy Buds Live χαρακτηρίζεται από ενεργό θόρυβο - ο οποίος αναιρεί το έργο, ο οποίος σε κάποιο βαθμό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πώς φοριούνται οι ωτοασπίδες και εάν ταιριάζουν στα αυτιά σας ή όχι. 

Ο σχεδιαστής Yongseok Bang μοιράστηκε τις σκέψεις του για το τι θέλει για το μέλλον, λέγοντας: «Ο παράγοντας φόρμας του Galaxy Buds Live είναι μοναδικός και επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα οφέλη ενός καναλιού - έναν ανοιχτό τύπο ακουστικών.

Πριν συνδέσετε τα νέα ακουστικά στο τηλέφωνό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή Galaxy Wearable στη συσκευή σας Android. Εάν τα τηλέφωνά σας δεν σας ζητήσουν, μπορείτε να ανοίξετε τη φορητή εφαρμογή Samsung Galaxy Buds και να προσθέσετε τη νέα σας συσκευή με το iPhone σας και στη συνέχεια να την προσθέσετε στη συσκευή σας μέσω της εφαρμογής.

Εάν χρησιμοποιείτε το Galaxy Buds Live σε συσκευή Samsung, η εφαρμογή Samsung Galaxy Wear υποστηρίζει επίσης μπουμπούκια στο iPhone, το iPad, το iPod touch και άλλες συσκευές Android. 

Όταν χρησιμοποιείτε το Galaxy Buds ζωντανά με τις συσκευές Samsung, έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και λειτουργίες των Galaxy Gear S3, Galaxy S4 ή Galaxy Note 4. Το BudS Live μπορεί να προσαρμοστεί για να προσφέρει παρόμοιες λειτουργίες, εκτός από μερικές αποκλειστικές από τη Samsung χαρακτηριστικά. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το καταπληκτικό προϊόν από Plaisio Computers σε καλή τιμή.

Plaisio Computers


Το Samsung Galaxy Buds Live δεν υποστηρίζει Bluetooth Multipoint, επομένως μπορείτε να συνδεθείτε μόνο σε μία συσκευή κάθε φορά. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε βασικά σε οποιαδήποτε συσκευή μέσω Bluetooth, αλλά μόνο σε μια συσκευή Samsung αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητές του επειδή μπορεί να συνδεθεί τόσο με έξυπνα τηλέφωνα Android όσο και με iOS. Στο τηλέφωνό σας, έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες των Galaxy Gear S3, Galaxy S4 ή Galaxy Note 4, καθώς και τη δυνατότητα προσθήκης διαμορφώσεων.

Χωρίς ενσωματωμένο μικρόφωνο, το ακουστικό Samsung Galaxy Buds Live δεν μπορεί να εξισορροπήσει τον μέτριο άνεμο και ο θόρυβος στο παρασκήνιο απωθείται αποτελεσματικά μέσα. Ενώ μπορείτε να ακούτε και να γνωρίζετε τον ήχο, προτιμώ τον τρόπο επεξεργασίας του Galaxy Buds εκτός θορύβου, καθώς καλύπτουν αποτελεσματικά τον θόρυβο του φόντου και τον απωθούν αποτελεσματικά.

Υπάρχει ένα ξεχωριστό μέρος ενσωματωμένο στο κανάλι του αυτιού, δίνοντάς του μια αρχή όπως το AirPods Pro και άλλα σχέδια. 

Το Galaxy Buds Live αποφεύγει εντελώς αυτό το πρόβλημα καταργώντας τη σφραγισμένη σχεδίαση στο αυτί. Το ακουστικό προσφέρει ανοιχτή εφαρμογή, με τη στεγανοποίηση να μην σχηματίζει φλάντζα και να παραμένει στο αυτί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό μπορεί να μην ισχύει για όλους, αλλά σίγουρα αξίζει τον τίτλο. Υπό την προϋπόθεση ότι δεν σας ενοχλεί πάρα πολύ, ωστόσο, η υπόλοιπη εμπειρία στο Galaxy Buds Live είναι αυτή που σας συνιστούμε να ελέγξετε, υπό την προϋπόθεση ότι λειτουργεί για εσάς. Έτσι, μόλις σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, θα πρέπει να ρίξετε τα χρήματά σας στο Samsung Galaxy μπουμπούκια τώρα.

Για να είμαστε ξεκάθαροι: όποιος αγόρασε το Galaxy Buds Live για την ανακοίνωση μείωσης θορύβου θα απογοητευτεί σοβαρά. Πολλοί πιστεύουν ότι η Samsung μπορεί να το φάει, αλλά ας το διαβάσουμε μόνοι μας και να δούμε πώς λειτουργούν αυτά τα ακουστικά ανοιχτού τύπου - ακύρωσης θορύβου στον πραγματικό κόσμο. Πώς λοιπόν αυτά τα δύο ακουστικά συσσωρεύονται και κάνουν το θόρυβο τους να καταστρέφει τη δουλειά, ακόμα και σε μικρό βαθμό;

Όπως ανακαλύψαμε στη δοκιμή Galaxy Buds Live, το ANC που υπάρχει σε αυτά τα ακουστικά μπορεί να συμβαδίσει με αυτό που βρίσκετε στη Sony και την Apple.

 Ενώ τα Galaxy Buds της Samsung ζωντανά δεν είναι για όλους, οι ακροατές που αγόρασαν αυτά τα μπουμπούκια για θόρυβο - τη δυνατότητα να το καταστέλλουν - θα πρέπει να είναι ευτυχείς να έχουν αυτά τα νέα ακουστικά. Αν έχετε ζωντανά ακουστικά Galaxy Buds, θα έχετε μια πραγματικά μαγική στιγμή στον πραγματικό κόσμο.

Εφόσον το Galaxy Buds live εκμεταλλευτεί τις τελευταίες προδιαγραφές Bluetooth και διαθέτει μεγάλη μπαταρία, αυτό οδηγεί σε κάποια πραγματικά εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Στη δοκιμή μπαταρίας SoundGuys, όπου το ακουστικό εκτέθηκε σε σταθερή ηχητική πίεση 75 dB χωρίς κατανάλωση, το Samsung Galaxy Buds Live διήρκεσε 5 ώρες και 15 λεπτά.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Samsung Galaxy Buds Live, το Galaxy Note 20 Ultra και το Galaxy S7 Edge διεκδικώντας το Galaxy Gaming Music Reward.

 Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.plaisio.gr και λάβετε καταπληκτικές προσφορές.

Comments

Popular posts from this blog

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι 

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού