Αγοράστε το XiaomiRedmi 9C από το Plaisio || Plaisio Computers

Το Mi 9 είναι ένα δημοφιλές τηλέφωνο σε όλο τον κόσμο και τώρα η Xiaomi κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του εμβληματικού τηλεφώνου της, το XiaomiRedmi 9C. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η νέα συσκευή θα λάβει τη σταθερή ενημέρωση MIUI μετά την κυκλοφορία των Mi 6 και Mi 7. Μπορείτε να αγοράσετε αυτό το καταπληκτικό κομμάτι από Plaisio computers σε καλό εύρος τιμών.

Plaisio Computers
Best Plaisio Computers


Αυτό σημαίνει ότι συσκευές όπως το Redmi K20 και το RedMi K20 θα λάβουν επίσης ένα νέο προσαρμοσμένο ROM, όπως συμβαίνει με τα Mi 6 και Mi 7. Το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από την τελευταία έκδοση της Xiaomi του MIUI 8.0 και θα έρχεται με 2 GB RAM και επεξεργαστής Snapdragon 835, ενώ μπορείτε επίσης να παραλάβετε RedMI K30 και 5G για συνολικά RAM 3 GB και 4 GB, αντίστοιχα.

Η κυκλοφορία του Redmi 9A στην Ινδία θα πραγματοποιηθεί αργότερα αυτό το μήνα, μαζί με την κυκλοφορία των Mi 6 και Mi 7 στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στην Κίνα.

Το Redmi 9C θα κυκλοφορήσει στην Ινδία και σε άλλες χώρες με το Helio G25 SoC από το Media Tek και θα συνδυαστεί με οθόνη 5,5 ιντσών HD (1280 x 720 pixel). Τροφοδοτείται επίσης από μια μπαταρία 3.500 mah και λειτουργεί με τον επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm με 4 GB μνήμης RAM. 

Το POCO C3 για την Ινδία, το επερχόμενο Xiaomi Mi 6 θα παρουσιαστεί και την Τετάρτη 7 στις ΗΠΑ και στη συνέχεια στην Κίνα. Θα δούμε πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Red Mi 9A και την κυκλοφορία του Red MIUI 8 στην Κίνα και την Κίνα καθώς και στην Ινδία μόλις κυκλοφορήσει στην αγορά ως smartphone RedMi9C.

Σε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το MIUI 12 EU ROM στη συσκευή Xiaomi Redmi. Μπορείτε επίσης να μεταβείτε στον πηγαίο σύνδεσμο και να γνωρίσετε όλες τις δυνατότητες του Xiaomi MI UI 12 με ζωντανές εικόνες. 

Το Pixel Experience Custom ROM είναι ένα smartphone nbsp - Επιλέξτε TWRP Flash που περιλαμβάνει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android μαζί με μια σειρά από νέες δυνατότητες και δυνατότητες.

Το Xiaomi Redmi 9C, εν τω μεταξύ, έχει μια προτεινόμενη τιμή Rs. 2.999 για το βασικό μοντέλο και 1.599 δολάρια για ένα μοντέλο 4 GB RAM. Για αυτήν την τιμή, ξεχάστε τα λίγα πρόσθετα, είναι ένα υπέροχο smartphone με καλή διάρκεια ζωής μπαταρίας, καλή κάμερα και καλή απόδοση.

Το Xiaomi Redmi 9C, εν τω μεταξύ, έχει μια προτεινόμενη τιμή Rs. 2.999 για το βασικό μοντέλο και 1.599 δολάρια για ένα μοντέλο 4 GB RAM. Για αυτήν την τιμή, ξεχάστε τα λίγα πρόσθετα, είναι ένα υπέροχο smartphone με καλή διάρκεια ζωής μπαταρίας, καλή κάμερα και καλή απόδοση. Το Xiaomi Red Mi 9 C είναι προς το παρόν διαθέσιμο για 159 $ στο Amazon India και σε άλλους εξουσιοδοτημένους εμπόρους λιανικής στη χώρα.

Εάν διαθέτετε ένα Xiaomi Redmi 9C ή σκοπεύετε να αγοράσετε τη συσκευή, μπορείτε να κατεβάσετε ένα ROM που θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε ή να υποβαθμίσετε το smartphone Xiaomi. Κάτω από το K20 Pro έχουμε προσθέσει έναν σταθερό σύνδεσμο λήψης ROM ανάκτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με τους επαγγελματίες Xiaomi Mi 9 C και Xiaomi K 20. 

Αυτήν τη στιγμή έχουμε μια λίστα με όλα τα τηλέφωνα MiMi που διαθέτουν Android 7.0 Nougat στην αγορά. Είμαστε χαρούμενοι που η Xiaomi θα αναβαθμίσει αυτές τις συσκευές σε Android 11 σε εύθετο χρόνο.

Εδώ είναι ο οδηγός μας για το πώς να κατεβάσετε το Android 9.0 Nougat και να το εγκαταστήσετε στο Xiaomi Redmi 9C για να ζήσετε τις νέες δυνατότητες.

Βεβαίως, είναι πιθανό ότι η πρώτη ενημέρωση που φέρνει τη σταθερή έκδοση MIUI 12 στις συσκευές Xiaomi Redmi θα είναι επίσης η πρώτη που θα φέρει την έκδοση OS στο Android 11. Το K30 Pro είναι η πρώτη ενημέρωση για το Android 11 της Xiaomi, αν και είναι επίσης πιθανότατα μερικές άλλες συσκευές θα μπορούσαν να πάρουν το νεύμα. 

Αν ψάχνετε για ένα υψηλής ποιότητας μοντέλο Xiaomi, κρατήστε τα δάχτυλά σας σταυρωμένα για την εταιρεία και λάβετε το τρέχον τηλέφωνο με την καλύτερη βαθμολογία από την DxOMark.

 Ενώ η Xiaomi παράγει τα περισσότερα από αυτά τα τηλέφωνα, η συσκευή λειτουργεί σε Android 9.0 Nougat, οπότε αν προέρχεστε από μια μάρκα διαφορετική από ένα τηλέφωνο προϋπολογισμού, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας εδώ.

Το Xiaomi Redmi 9C διαθέτει παρόμοια εξοπλισμένη μπαταρία 5.000 mAH και έχουμε ήδη αναφέρει ότι λειτουργεί χωρίς σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος. Για λιγότερο από $ 6K, ξεχάσαμε επίσης να λάβουμε μια υποδοχή κάρτας SIM για την έκδοση Android 9.0 Nougat χωρίς SIM της συσκευής.

Για λιγότερο από $ 6K, ξεχάσαμε επίσης να λάβουμε μια υποδοχή κάρτας SIM για την έκδοση Android 9.0 Nougat χωρίς SIM της συσκευής. Σε αυτήν την τιμή, έχετε την ίδια μπαταρία 5.000 mAh με το Xiaomi Redmi 9C, αλλά χωρίς σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Redmi 9C διαθέτει ένα chipset gaming οκταπύρηνου πυρήνα που μπορεί να φτάσει τα 2,3 GHz και έχει αυξήσει την υπολογιστική ισχύ που ενισχύει την απόδοση για να εξασφαλίσει καθυστέρηση - μια δωρεάν εμπειρία παιχνιδιού.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τμήμα κάμερας: Το Xiaomi Redmi 9C διαθέτει πίσω κάμερα 12 megapixel με διάφραγμα f / 2.0 και αυτόματη εστίαση 5 αξόνων που σας βοηθά να αποτυπώσετε τις αγαπημένες σας στιγμές σε φωτεινά και ζωντανά χρώματα.

 Μας αρέσει αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό του MIUI 12 της Xiaomi, καθώς πιθανότατα θα φέρει δυνατότητες σε όλα τα τηλέφωνα Xiaomi σε ευρεία και σκοτεινή λειτουργία. Η ινδική παραλλαγή του Red Mi 9, που σημαίνει ότι δεν έχει την ίδια ρύθμιση τριπλής κάμερας στο redmi9C. Το τηλέφωνο λειτουργεί στο λειτουργικό σύστημα Android 10 + MIUI 12 παρέχοντας ομαλή λειτουργία της συσκευής και είναι προπαραγγελία στο Plaisio. Κλείστε την παραγγελία σας σήμερα.



Comments

Popular posts from this blog

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι 

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού