Αγοράστε το Realme C11- Ένα οικονομικό Smartphone || Plaisio Computers

Το Realme C11 τροφοδοτείται από το νέο Helio G35 SoC της MediaTek και διαθέτει σχεδιασμό παρόμοιο με το 9C που κυκλοφόρησε πρόσφατα, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ινδία στις 31 Ιουλίου 2019 σε 1.500 Rs. Το τηλέφωνο είναι ο διάδοχος του Moneycontrol RealMe C 11, το οποίο κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ και την Ινδία στις 4 Αυγούστου 2020

Αυτό θα σας βοηθήσει να αγοράσετε το καλύτερο smartphone που είναι ιδανικό για εσάς και αποδεικνύεται ο τέλειος σύντροφος για τη ζωή, την εργασία, τα χόμπι και την ιδιωτική σας ζωή.

Δεν θα ήταν λάθος να πούμε ότι το Realme C11 θα μπορούσε να είναι ένα από τα καλύτερα smartphone στο εύρος τιμών του.

 Αν ψάχνετε για smartphone σε προσιτό εύρος τιμών, θα πρέπει να σκεφτείτε να περιμένετε λίγο περισσότερο, γιατί εδώ είναι μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες επιλογές στην αγορά για αυτό το smartphone σε αυτήν την τιμή. 

Αν λοιπόν κοιτάζετε smartphone κάτω των 7.500 $, μπορείτε να επιλέξετε το RealMe C 11 και να το ψάχνετε τώρα. Στο Plaisio Computers, μπορείτε να το πάρετε στα 129,90 € μετά από τεράστια έκπτωση.

Plaisio Computers

Από όσα έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα, είναι σαφές ότι το Realme C11 έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι του Redmi 8A Dual τόσο από πλευράς υλικού όσο και από λογισμικό.

 Οι τιμές αναφοράς δείχνουν ότι υπάρχει σημαντική διαφορά στην απόδοση του επεξεργαστή MediaTekHelio G35 και του Qualcomm Snapdragon 835.

 Το Helios G 35 από το Media tek δεν είναι μεγάλος επεξεργαστής και η απόδοση του smartphone υποφέρει επίσης. Είναι ωραίο το γεγονός ότι η RealMe επέλεξε έναν φαινομενικά νέο επεξεργαστή, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται για ένα τηλέφωνο entry-level, που είναι ένας άλλος τρόπος για να πούμε ότι το "βασικό" σημαίνει.

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα τηλέφωνο RealMe, είναι καλύτερο να αποφύγετε το Realme C11, καθώς έχει νόημα σε αυτό το τμήμα. 

Εάν δεν έχετε smartphone και ψάχνετε για smartphone που δεν θα σπάσει την τράπεζα, θα πρέπει να το κοιτάξετε. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι καλό στοίχημα για όσους επιλέγουν το Μέσο Βασίλειο - αντ 'αυτού, το C3, ειδικά αν αναζητούν ένα smartphone entry-level με επεξεργαστή προηγμένης τεχνολογίας και μια αξιοπρεπή κάμερα.

Ο υπολογιστής Plaisio  Πλαισιο εργασια γνωρίζει καλά για την προσέγγιση μάρκετινγκ και πώς να πουλήσει τα προϊόντα του.

Ως μέρος της σειράς C της εταιρείας, το Realme C11 είναι το κορυφαίο, αποτελούμενο από οθόνη 5,5 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720 pixel και ανάλυση 2.560 x 1.440 pixel. 

Είναι το πρώτο τηλέφωνο RealMe που τροφοδοτείται από το chipset gaming MediaTek's Helio G35 και αποτελεί αυτόνομο highlight. 

Η πραγματικότητα του τηλεφώνου, το οποίο είναι εξοπλισμένο με 2 GB μνήμης RAM, σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα παιχνιδιών όπως το League of Legends, το Overwatch, το Hearthstone και άλλα δημοφιλή παιχνίδια.

Κάτω από την κουκούλα, το Realme C11 λειτουργεί με επεξεργαστή MediaTekHelio G35, ο οποίος είναι ένας από τους ταχύτερους και ισχυρότερους επεξεργαστές στην αγορά.

 Το smartphone είναι ισχυρό και διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών 1080p με ανάλυση 1280 x 720 pixel και κύρια συχνότητα 2,3 GHz, η οποία λειτουργεί σε συνδυασμό με μια πίσω κάμερα 8 megapixel και μια μπροστινή κάμερα 3,7 MP. 

Κάτω από τα υποκείμενα μηχανήματα, το RealMe C 11 φέρνει έναν νεογέννητο επεξεργαστή Media tek Helios G 35 σε συνδυασμό με 2 GB RAM. Τροφοδοτείται από αρχιτεκτονική 12nm βασισμένη στον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm με Adreno 530 GPU και 2.500 mAh μπαταρία.

Όπως αναμενόταν για μια συσκευή σε αυτήν την κατηγορία, το Realme C11 Redmi 8A Dual 4G είναι έτοιμο και συμπτωματικά επίσης με δυνατότητα διπλής SIM. Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό το smartphone είναι μια ελαφρώς λεπτή έκδοση του Flipkart - που τροφοδοτείται από το MediaTek 39.

 Το smartphone διαθέτει επεξεργαστή Media TekHelio G35, σε συνδυασμό με 2 GB μνήμης RAM και πίσω κάμερα 2,5 megapixel και μπροστινή κάμερα 3,7MP . Όπως ήταν αναμενόμενο, είναι εξοπλισμένο με ένα chipset Qualcomm Snapdragon 835 διπλού πυρήνα με GPU Adreno 530 και μπαταρία 2.500 mAh.

Το smartphone είναι διαθέσιμο στο Plaisio μαζί με δύο χρώματα. Πηγαίνετε και εκμεταλλευτείτε αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία τώρα.

Comments

Popular posts from this blog

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι 

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού