Αγοράστε το Apple Watch SE από την Plaisio || Plaisio Computers

 Η Apple ίσως μόλις ανακοίνωσε το Apple Watch SE, το οποίο διατίθεται μόνο στα 279 $, αλλά είναι μοναδικό στο ότι προσφέρει τις ίδιες δυνατότητες με τα iPhone 6s και iPhone 5s Plus και το Apple's Watch Series 5 σε χαμηλότερη τιμή.

Και πάλι, αυτό δεν είναι τίποτα συγκεκριμένο για το Apple Watch 5, αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζετε εάν σκέφτεστε να αγοράσετε αυτόν τον τύπο Apple Watch. Το ρολόι SE της Apple λειτουργεί με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Apple, το watchOS 7, το οποίο είναι εξοπλισμένο με όλες τις λειτουργίες των iPhone 6s και iPhone 5s Plus και του Watch Series 5.

 Σε αυτά περιλαμβάνονται το αυτόματο πλύσιμο των χεριών, μια εφαρμογή Apple Pay και ένα έξυπνο ρολόι - παρόμοια με μια οθόνη. Πριν πάρετε το ρολόι μόνοι σας, μπορείτε να μου δείξετε ένα αξιόπιστο μέρος για να ανταλλάξω την τρέχουσα γνώμη μου για τη μείωση του συνολικού κόστους ενός νέου για εσάς.

Εάν αποφασίσετε να το πάρετε, ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο της Plaisio και αγοράστε από εκεί με χαμηλό επιτόκιο. Εάν ελπίζετε να αγοράσετε ένα Apple Watch, να το δώσετε ή να έχετε περισσότερα να κάνετε με το ρολόι που έχετε ήδη, υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που μπορεί να κάνει για εσάς. Κατεβάστε την εφαρμογή και δοκιμάστε τη μόνη σας, και αν το κάνετε, μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο μόνοι σας.

Plaisio Computers


Όταν αγοράζετε ένα νέο Apple Watch με LTE, μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις και να χρησιμοποιείτε όλες τις δυνατότητες LTE που έχει εισαγάγει η Apple με κάθε νέο μοντέλο Apple Watch.

 Ας υποθέσουμε ότι αναρωτιέστε πότε η Apple θα επιτρέψει στους αγοραστές της Apple Watch να ρυθμίσουν το ρολόι τους στις οικογενειακές ρυθμίσεις (το οποίο είναι πλέον ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που εμποδίζουν το ρολόι σας να είναι εντελώς ανεξάρτητο από τη συσκευή σας). Σε αυτήν την περίπτωση, δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, αλλά λειτουργεί ακόμη και με το iPhone σας.

Η Apple το πωλεί επί του παρόντος για 1.000 $ λιγότερο από το αντίστοιχο της Σειράς 3, αλλά αν δεν ξέρετε αν θα αξίζει τα λεφτά, μπορείτε επίσης να βρείτε το Apple Watches Series 4. 

Με αυτό κατά νου, υπάρχει ακόμα ένα Apple Watch Σειρά 6, οπότε θα πρέπει να αποφύγετε να πληρώσετε την πλήρη τιμή εάν αποφασίσετε να το αγοράσετε όσο περιμένετε. Αν αναζητάτε ρολόι και αγοράζετε iPhone 5s ή iPhone 6s Plus ή ακόμα και iPad Air 2 Εάν η Apple παρουσιάζει το "Watch Series 5", είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για τώρα.

Η Apple δεν άλλαξε το σχέδιο Apple Watch SE, διατήρησε το αρχικό σχέδιο και εξοικονόμησε χρήματα επινοώντας μια εντελώς νέα θήκη. Το Apple's Watch Series 6 διατίθεται σε κόκκινο χρώμα, το πρώτο Apple Watch, ακολουθούμενο από τα iPhone 5s και iPhone 5s.

 Το iPhone 6s Plus καθώς και το iPad Air και το iPad Mini 4s. Ο σχεδιασμός Apple Watch SE είναι ο ίδιος με όλα τα άλλα ρολόγια Apple που υπήρχαν, με μία εξαίρεση.

Για όσους δεν χρειάζονται πάντα οθόνη all-in-one και μπορούν να ζήσουν με μικρότερη οθόνη, το Apple Watch Series 3 είναι σημαντικά πιο προσιτό και παραμένει ένα εξαιρετικό smartwatch. Αν το ρολόι σας έχει σχεδιαστεί κυρίως για να χρησιμοποιεί λειτουργίες υγείας, τότε το Apple's Watch Series 5 αξίζει το επιπλέον κόστος. 

Προς το παρόν δεν είναι σαφές εάν το νέο χαρακτηριστικό υγείας θα περιοριστεί στο Apple Watch Series 6 ή αν το watchOS 7 θα μπορούσε επίσης να το φέρει στα δύο Apple Watch Series 4 και 5. Είναι πολύ νωρίς για να πει εάν είναι, αν και ανάλογα με το ποιες χρήσεις έξυπνα ρολόγια, αυτό θα μπορούσε να είναι σωστό στη λωρίδα σας και μια αξιόλογη αναβάθμιση.

Το νέο Apple Watch χαμηλού επιπέδου μπορεί να διατηρήσει το ίδιο υλικό με τον προκάτοχό του, αλλά ενσωματώνει έναν νεότερο επεξεργαστή με χαρακτηριστικά όπως η ανίχνευση πτώσης.

Ετοιμαστείτε και αγοράστε το καλύτερο από Plaisio Computers με χαμηλό επιτόκιο.

Comments

Popular posts from this blog

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι 

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού