Κύρια πλεονεκτήματα του Wi-Fi 6 στο Plaisio Computers

Σύμφωνα με μια νέα έκθεση από το Εθνικό Ινστιτούτο Εκπαίδευσης (NIE), η επόμενη γενιά Wi-Fi βρίσκεται σε εξέλιξη, με μεγάλο αντίκτυπο στην εκπαίδευση K-12.

Το πρότυπο IEEE 802.11 ac, που εγκρίθηκε το 2013, χρησιμοποιείται πλέον ευρέως και συνυπάρχει με το Wi-Fi 6 και ορισμένοι δρομολογητές διαφημίζουν ήδη την τεχνολογία 802.11 ax. Καθώς μαθαίνουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα οφέλη της επόμενης γενιάς ασύρματων δικτύων στο εγγύς μέλλον, νέες συσκευές από την Comcast έχουν τοποθετηθεί ως πρωτοπόροι σε αυτόν τον τομέα της οικιακής σύνδεσης. Το Wi-Fi 6 δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη εδώ, αλλά πολλές εταιρείες πιθανότατα δεν θα μπορούν να μετονομάσουν το υπάρχον 802/11 AC σε Wi-Fi 5.0.

Όλοι οι μεγάλοι πάροχοι υποδομής Wi-Fi ανακοίνωσαν προϊόντα τους τελευταίους 12 μήνες, οπότε αναμένουμε περισσότερη δραστηριότητα. Όταν πρόκειται να αγοράσετε μια νέα συσκευή, θα πρέπει να ερευνήσετε τη βάση δεδομένων και να θυμάστε ότι τόσο τα 802.11 ac όσο και 802/11 ax είναι τα πιο πρόσφατα πρότυπα. Το πρότυπο δεν έχει ακόμη εγκριθεί πλήρως, αλλά χρησιμοποιείται ήδη σε πολλά σπίτια και επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Plaisio Computers έχει αυτό το προϊόν σε απόθεμα.

Plaisio Computers
Plaisio Computers


Το νέο Wi-Fi 6.0, επίσης γνωστό ως 802.11 ax, περιλαμβάνει πολλές νέες τεχνολογίες για τη βελτίωση της ταχύτητας, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας του νέου προτύπου, καθώς και άλλων χαρακτηριστικών. Το Wi-Fi τείνει να κολλήσει σε πολυσύχναστα μέρη που είναι γεμάτα με συσκευές που ενεργοποιούνται από Wi-Fi, όπως γραφεία, διαμερίσματα ή γραφεία.

Αυτή είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε κλήσεις και να στέλνετε μηνύματα κειμένου χωρίς να χρησιμοποιείτε το δίκτυο ενός φορέα κινητής τηλεφωνίας. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να πραγματοποιείτε κλήσεις Wi-Fi εν κινήσει, ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε κοντά σε ένα κινητό τηλέφωνο. Αυτό συμβαίνει επειδή το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν φτάνει στην περιοχή, επομένως δεν υπάρχει ανάγκη σύνδεσης Wi-Fi σε μια περιοχή χωρίς πύργους κινητής τηλεφωνίας.

Εάν ζείτε σε μια πυκνή οικιστική κοινότητα και συνδέετε πολλές συσκευές με Wi-Fi, αυτό ισχύει και για εσάς. Εάν ζείτε σε πυκνά συγκροτήματα διαμερισμάτων, όλοι μπορούν να συνδεθούν στο Wi-Fi ταυτόχρονα, ακόμα και αν βρίσκονται σε διαφορετικές περιοχές του συγκροτήματος.
Δεν πρέπει να σκέφτεστε πάρα πολύ για την τεχνολογία και μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Wi-Fi στηριζόμενοι σε μια βασική διαμόρφωση που λειτουργεί για όλους στο σπίτι σας. Στο μέλλον, όλο και περισσότερες συσκευές και υπηρεσίες με δυνατότητα WiFi όπως αυτή η τεχνολογία θα είναι διαθέσιμες. Πολλοί άνθρωποι ξεχνούν τις ταχύτερες ταχύτητες Wi-Fi έως ότου αναβαθμίσουν τον οικιακό τους δρομολογητή, αλλά δεν το γνωρίζουν όλοι.

Το νέο πρότυπο WI-Fi περιέχει επίσης πολλές μικρές βελτιώσεις, αλλά αυτό είναι μόνο το πιο ενδιαφέρον. Τα νέα στοιχεία βασίζονται μεταξύ τους εστιάζοντας στο γεγονός ότι το Wi-Fi 6 βασίζεται στο IEEE 802.11 ax.

Ο στόχος είναι να βελτιωθεί η απόδοση σε πυκνοκατοικημένες περιοχές και λειτουργεί καλύτερα όταν όλοι οι πελάτες και τα σημεία πρόσβασης παίζουν με τους κανόνες WLAN-6. Ο στόχος λειτουργεί καλά εάν το σημείο πρόσβασης του πελάτη συμμορφώνεται με τους κανόνες του, αλλά δεν θα δείτε κανένα πλεονέκτημα για τους νέους πελάτες. Αντ 'αυτού, ακολουθήστε μια βήμα προς βήμα αναβάθμιση και βεβαιωθείτε ότι όλα όσα προσθέτετε στο δίκτυό σας τώρα μπορούν να υποστηρίξουν Wi-Fi 6. Στη συνέχεια, δείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε ταχύτερες ταχύτητες AP και δικτύου στον επόμενο κύκλο αναβάθμισης. Οι παλαιότερες συσκευές μπορούν να λειτουργήσουν καλά με το τρέχον πρότυπο WLAN 4.0 όσο εργάζεστε με παλαιότερες συσκευές.

Η Wi-Fi Alliance αναμένει ότι το πρότυπο θα οριστικοποιηθεί και το υλικό θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2019. Κάθε μία Η ασύρματη συσκευή στον πλανήτη συνεχίζει να προσφέρει στους πελάτες της Comcast τη μεγάλη ευρυζωνική εμπειρία που προσφέρει ", δήλωσε ο Brian O'Neill, αντιπρόεδρος της διαχείριση προϊόντων για την επιχείρηση Wi-Fi της Comcast.

Οι εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες που προτείνονται για το δίκτυο 5G επεκτείνονται σε γρηγορότερες, καλύτερες και φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις έναντι των κινητών επικοινωνιών. Δεν είναι η πρώτη φορά που το Wi-Fi 6 έχει γίνει μια ταχύτερη και καλύτερη εναλλακτική λύση για τα κινητά τηλέφωνα.

Η Intel ανακοίνωσε ότι το Wi-Fi 6 έχει βελτιώσει τη μέση ταχύτητα των χρηστών κατά τουλάχιστον τέσσερις φορές και εάν το smartphone ή ο φορητός υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένο, το δίκτυο Wi-Fi μπορεί να είναι νέο και γρηγορότερο. Υπήρχε ένα λογότυπο "Πιστοποιημένο Wi-Fi" που δεν σας έλεγε από ποια γενιά προήλθε το προϊόν χωρίς να κοιτάξετε τις προδιαγραφές. Η Wi-Fi Alliance ανακοίνωσε επίσης ότι θέλει να δει τον αριθμό στο πίσω μέρος της συσκευής, ώστε να μπορείτε να πείτε από ποια γενιά προέρχεται.

Η ονοματολογία αντικατοπτρίζει την επιθυμία της Συμμαχίας Wi-Fi να δώσει μεγαλύτερη σαφήνεια στην αρίθμηση IEEE ως εκ τούτου, εκχωρώντας διαδοχικά ονόματα στα πρωτόκολλα. Με το Wi-Fi 6, τα σημεία ασύρματης πρόσβασης και άλλα μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να έχουν διάφορα διαφορετικά ονόματα, όπως "σημεία ασύρματης πρόσβασης", "σημεία πρόσβασης Wi-Fi" και ούτω καθεξής.


Comments

Popular posts from this blog

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι 

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού