Αγοράστε τη συσκευή επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865 Plus από Plaisio Computers

Το Snapdragon 865 Plus θα ανακοινωθεί το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και έρχεται επίσης με έναν επεξεργαστή Snapdragon 820, τον νεότερο ναυαρχίδα επεξεργαστή της Qualcomm. Επιπλέον, η Qualcomm ανακοίνωσε ότι θα τροφοδοτήσει το Asus ROG phone 3.0 και το Samsung Galaxy S7 Edge.

Το τελευταίο σετ τσιπ έρχεται με την Adreno 650 GPU, η οποία είναι επίσης ίδια με τον προκάτοχό του, το Snapdragon 855. Επιπλέον, τα γραφικά θα είναι 10% ταχύτερα από το SD 865 Plus. Η Qualcomm ισχυρίζεται ότι η ρύθμιση Karo 585 προσφέρει έως και 30% περισσότερη ισχύ από την προηγούμενη γενιά του σετ chip. Το SOC βασίζεται σε μια διαδικασία 7 mm και προσφέρεται σε δύο εκδόσεις: τις εκδόσεις 8 mm και 7-νανομέτρων. Λάβετε τις πιο πρόσφατες συσκευές από το Plaisio Computers που περιλαμβάνει αυτόν τον επεξεργαστή.

Plaisio Computers
Plaisio Computers


Είναι επίσης συμβατό με την πλατφόρμα Fast Connect 6900 της Qualcomm και μπορεί να προσφέρει ταχύτητες WiFi έως 3,6 GBPS. Το Snapdragon 865 Plus διαθέτει επεξεργαστή cryo 585, ο οποίος είναι επίσης 10% ταχύτερος από τον SD-865 plus.

Το Snapdragon 865 Επιπλέον, η απόδοση της επιφάνειας εργασίας προς τα εμπρός επιταχύνει έως και 1.000 φορές γρηγορότερη από το SD-865 plus και 10% υψηλότερη απόδοση.

Με λίγες μόνο ημέρες από την ανακοίνωση του νέου σετ τσιπ, πολλοί λάτρεις της τεχνολογίας είναι περίεργοι να δουν αν θα υπάρχουν τηλέφωνα με αυτό το νέο Qualcomm Soc, αν και δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα εάν θα έρθει σε αυτό ή όχι, αφού τελείωσε. Σε αυτήν την ανάρτηση, έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο και πραγματοποιήσαμε μια γρήγορη σύγκριση μεταξύ του Snapdragon 865 plus και της φήμης. Η νέα πλατφόρμα για κινητά υπόσχεται αύξηση απόδοσης 10% σε σχέση με το SD 865 και 1000% βελτίωση στην απόδοση γραφικών σε σχέση με τον προκάτοχό του.

Τα κορυφαία τηλέφωνα Android που έρχονται το δεύτερο εξάμηνο του 2020 θα βελτιώσουν την απόδοση και αυτά τα καταπληκτικά σετ τσιπ θα συνδυαστούν με τους επόμενους επεξεργαστές Qualcomm Snapdragon 835 και Qualcomm Snapdragon 820. Η Qualcomm θα ανακοινώσει επίσημα το Snapdragon 865 Plus στο Mobile World Congress (MWC) 2017 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, στις 22 Ιουλίου. Το νέο Qualcomm Soc για την επόμενη γενιά smartphone και tablet, τα Galaxy S8 και S9 Plus, θα παρουσιαστεί επίσημα. στις 22 Ιουλίου, σύμφωνα με έκθεση.

Συγκεκριμένα, η Qualcomm λέει ότι το Snapdragon 865 Plus έχει ενισχυθεί κατά 10% στα 3,1 GHz και το τσιπ θα μπορούσε να έρθει στο Galaxy Note 20. της Samsung. Το τσιπ είναι μια βελτιωμένη έκδοση του επεξεργαστή Snapdragon 5G επόμενης γενιάς της Qualcomm. Συγκεκριμένα, διαθέτει αναπαραγωγή γραφικών που είναι δέκα φορές ταχύτερη από τον προκάτοχό του και έως και 20% ταχύτερη από την προηγούμενη γενιά Snapdragon 820.

Η πρώτη συσκευή που θα τρέχει στο Snapdragon 865 Plus θα είναι το ASUS ROG Phone 3 και θα δούμε τις κορυφαίες συσκευές να το τρέχουν τους επόμενους μήνες, με το πρώτο σετ να κυκλοφορήσει το επόμενο τρίμηνο (Q3 2020). Το Snapdragon 935 Plus και ο διάδοχός του, το Qualcomm Snapdragon 900 Plus, θα κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο μήνα στο Mobile World Congress (MWC) στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Υπάρχουν επίσης φήμες ότι οι τακτικές ναυαρχίδες θα μεταφέρουν το σετ chip και οι υψηλότερες ταχύτητες ρολογιού της CPU και της GPU σίγουρα θα βοηθήσουν στην απόδοση συσκευών υψηλών προδιαγραφών όπως το Samsung Galaxy S8 και το LG G6.

Η σειρά One Plus 8, ανακοίνωσε, περιλαμβάνει επεξεργαστή Snapdragon 865 Plus, καθώς και οθόνη 5,5 ιντσών και επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 710 διπλού πυρήνα.

Στο Snapdragon Tech Summit 2019, η Qualcomm ανακοίνωσε τον επεξεργαστή Snapdragon 865 Plus για τη σειρά One Plus 8, το νεότερο smartphone της εταιρείας. Το σύστημα - on-a-chip αποδείχθηκε το καλύτερο smartphone SOC και κέρδισε ανταγωνιστές όπως το Samsung Galaxy S8 και το LG G7 Plus. Η συσκευή διαθέτει επίσης οθόνη 5,5 ιντσών και επεξεργαστή διπλού πυρήνα από το Qualcomm Snapdragon 710, καθώς και τη φημισμένη ναυαρχίδα.

Το Snapdragon 855, που τροφοδοτεί υπάρχουσες συσκευές Android, έχει επιβεβαιωθεί για τη σειρά OnePlus 8, καθώς και για τα επερχόμενα One Plus 5 και One Plus 6.

Το PC Mark έχει παρόμοιο spread, με το Snapdragon 865 Plus να αναιρεί το A-13 Bionic της Apple όπως μετράται από το An-tutu. Θα πρέπει να κάνουμε περισσότερες δοκιμές εκεί στην προεπισκόπηση για να έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, αλλά προς το παρόν είναι μια καλή αρχή.

Αυτός ο τύπος απόδοσης απευθύνεται σε άτομα που καταναλώνουν πολλά δεδομένα και παίζουν εξελιγμένα παιχνίδια για κινητά. Προγράμματα οδήγησης γραφικών Adreno 650 και όταν αποστέλλονται κινητές συσκευές τρίτων, πρέπει να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοση και τη συμβατότητα.

Η αυξημένη ταχύτητα ρολογιού και η απόδοση των γραφικών θα είναι σημαντικά για τους φορητούς παίκτες, αλλά θα σημαίνει επίσης ότι το τηλέφωνο ανταποκρίνεται περισσότερο στον μέσο χρήστη. Το δελτίο τύπου της Qualcomm εστιάζει περισσότερο στον αριθμό των συγκεκριμένων νέων δυνατοτήτων, πράγμα που σημαίνει ότι το 865 Plus είναι κάτι περισσότερο από μια αναβάθμιση στους επεξεργαστές Snapdragon 855 και 835. Αυτό το καθιστά πιο ικανό για 5G, πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρχει κάποια δυνατότητα για το One Plus 9.

Ενδιαφέρεστε για αυτόν τον επεξεργαστή, επισκεφτείτε τους plaisio computers για να λάβετε μερικές συναρπαστικές προσφορές.


Comments

Popular posts from this blog

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι 

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού