Ποιο έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας - LCD ή LED;

Όταν αγοράζετε μια νέα τηλεόραση, η πιο σημαντική απόφαση είναι πότε να επιλέξετε τον τύπο οθόνης, πλάσματος, LED ή LCD τηλεόρασης. Εάν βρίσκεστε στην αγορά για νέες τηλεοράσεις, δεν θα σκιστείτε μεταξύ LCD / LED και πλάσματος επειδή διαφέρουν τόσο πολύ στην ποιότητα. Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε νέα LED, επισκεφτείτε το Plaisio για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

Plaisio Computers
Plaisio Computers


Λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε τηλεόρασης LCD / LED, εναπόκειται στον αγοραστή να καθορίσει ποιες από τις ανάγκες τους ικανοποιούνται καλύτερα. Λαμβάνοντας υπόψη τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των τηλεοράσεων LCD και LED, οι αγοραστές θα πρέπει να μπορούν να μάθουν τι ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Δεδομένων των πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων κάθε τηλεόρασης LCD ή LED, εναπόκειται στον ιδιοκτήτη της τηλεόρασης να αποφασίσει.

Όταν πρόκειται για OLED, LED ή LCD, εξαρτάται από εσάς να επιλέξετε την κατάλληλη τεχνολογία για εσάς. Όπως εξηγείται εδώ στον OLED και τον Οδηγό LCD, η τεχνολογία οθόνης OLED TV αντιπροσωπεύει μια σημαντική βελτίωση σε σχέση με τα υπάρχοντα σχέδια LCD και LED. Σχεδόν όλες οι προδιαγραφές ποιότητας εικόνας είναι ίδιες με αυτές για μια τυπική τηλεόραση LCD ή LED LCD, αλλά με κάποιες διαφορές.

Ο οπίσθιος φωτισμός LED παραμορφώνει λίγο μπλε - πράσινο στις τηλεοράσεις Samsung και δεν υπάρχει ενσωματωμένος - τόνος. Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις LCD και LED, οι τηλεοράσεις OLED δεν έχουν οπίσθιο φωτισμό, αλλά λειτουργούν σαν μια τυπική τηλεόραση LCD ή LED. Το OLED, ή η οργανική δίοδος εκπομπής φωτός, μπορεί να παράγει πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από τις οθόνες LED ή LCD.

Τα OLED έχουν εκατομμύρια LED στο οπίσθιο φωτισμό τους, με όλα τα στοιχεία φωτισμού ενσωματωμένα σε κάθε pixel. Οι τηλεοράσεις OLED καταναλώνουν επίσης πολύ περισσότερο φως από μια συμβατική τηλεόραση LCD ή LED, αλλά πρέπει να είναι με οπίσθιο φωτισμό. Οι τηλεοράσεις LCD, οι τηλεοράσεις με πλήρη σειρά οπίσθιου φωτισμού LED αποτελούν κομμάτι της αγοράς για αυτούς και μπορούν να παράγουν πολύ καλύτερη ποιότητα εικόνας από τους αντίστοιχους LCD. Εάν είστε κάποιος που ενδιαφέρεται πολύ για την ποιότητα της εικόνας ή κάποιος που προσπαθεί να προσαρμόσει την τηλεόρασή του για να παρέχει την πιο ακριβή εικόνα, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στις λυχνίες LED παρά στις LCD επειδή είναι ελαφρύτερες.
Εάν δεν λάβετε OLED, το επόμενο στοίχημά σας θα είναι μια τηλεόραση LED, ακολουθούμενη από μια LCD και στη συνέχεια μια LCD. Η μακροχρόνια ανώτερη ποιότητα το καθιστά περισσότερο από ότι αξίζει να επενδύσετε σε LED ή LCD.

Οι τηλεοράσεις LED έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να εξάγετε την ίδια εικόνα που έχετε εισαγάγει σε μια τηλεόραση LED υψηλής ποιότητας με μια LCD.

Οι οθόνες LCD είναι πιο φωτεινές από το πλάσμα, καθιστώντας τις μια έξυπνη επιλογή όταν θέλετε να παρακολουθήσετε την τηλεόρασή σας ενώ τα φώτα είναι χαμηλά και αμυδρά. Οι τηλεοράσεις OLED μπορεί να είναι λεπτότερες και ελαφρύτερες από τις τηλεοράσεις LCD, επειδή δεν χρειάζονται πρόσθετα πάνελ ή οπίσθιο φωτισμό. Εδώ, η τεχνολογία OLED και πλάσματος λάμπει πραγματικά, καθώς έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας με τις τηλεοράσεις LED, αλλά σε πολύ χαμηλότερη τιμή. Να θυμάστε ότι οι τηλεοράσεις πλάσματος τείνουν να έχουν εικόνα υψηλότερης ποιότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας από τις τηλεοράσεις LED και ότι η υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας τους καθιστά πολύ πιο δύσκολο να φτάσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όταν αποφασίσετε να αγοράσετε μια HDTV LED, θα πρέπει να γνωρίζετε εάν έχει διαμορφωθεί άμεσα ή με πλευρικό φως, καθώς τα μοντέλα πλήρους συστοιχίας με άμεσο φως είναι καλύτερα να αγοράσετε, επειδή έχουν την καλύτερη συνολική ποιότητα εικόνας. Εάν θέλετε καλή ποιότητα εικόνας για την τηλεόραση LED σας, πρέπει να έχετε ένα από αυτά, αυτό που έχετε, ακόμα κι αν είναι μόνο ένα μοντέλο με οθόνη LCD και χωρίς οπίσθιο φωτισμό. Εάν θέλετε καλή ποιότητα εικόνας για τις τηλεοράσεις LED, πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα μοντέλο πλήρους σειράς το μέγεθος της τηλεόρασης LCD και να είστε εξοπλισμένοι με οθόνη LED.

Τα πάνελ LC (CCFL - LCD) φωτίζονται συνεχώς και ομοιόμορφα, γεγονός που κάνει αισθητή διαφορά στην ποιότητα της εικόνας σε σύγκριση με το LED LCD. Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ της ποιότητας εικόνας των HDTV LED και των αντίστοιχων LCD, οπότε ο περιστασιακός θεατής δεν θα παρατηρήσει μεγάλη διαφορά. Τα πάνελ LCD ή τα CC FLF LCD φωτίζονται πάντα, αλλά δεν φωτίζονται συνεχώς ή ομοιόμορφα, γεγονός που κάνει μια ορατή διαφορά στην ποιότητα περίπου 1,5 έως 2,0% και αισθητές διαφορές στην ποιότητα της εικόνας σε σύγκριση με τις LCD οθόνες.
Όπως δείχνουν τα παραπάνω πλεονεκτήματα, η τεχνολογία πλάσματος είναι καλύτερη στην ποιότητα της εικόνας και έχει πολύ καλύτερη ακρίβεια χρώματος από την αντίστοιχη LCD. Ενώ οι τηλεοράσεις LCD δεν έχουν αδυναμίες χρώματος ή ακρίβειας σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις LED, οι τελευταίες έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα και είναι ένα μειονέκτημα όσον αφορά την ακρίβεια των χρωμάτων. Παρόλο που οι τηλεοράσεις LCD είναι ατημέλητες σε ακρίβεια χρώματος Σε σύγκριση με τις τηλεοράσεις LED, οι πρώτες έχουν κάποια ελαφρά πλεονεκτήματα.

Αγοράστε τις καλύτερες και υψηλής ποιότητας LED από plaisio computers σε λογικό εύρος τιμών.


Comments

Popular posts from this blog

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι 

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού