Τα Windows 10 είναι καλύτερα από τα Windows 8 ή τα Windows 8.1 σε Plaisio Computers και φορητούς υπολογιστές.

Θεωρητικά, αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής σας των Windows 10 θα είναι ενημερωμένος, δίνοντας στους χάκερ έναν πολύ πιο δύσκολο χρόνο, αν και υπάρχουν και ορισμένα αξιοσημείωτα μειονεκτήματα. Ενώ αυτή η λίστα μπορεί να κάνει μια αναβάθμιση στα Windows 10 να μοιάζει με μη εγκεφάλου εάν μετακινείστε στο πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, μπορεί να υπάρχουν κάποιες σοβαρές παγίδες. Οι Plaisio Computers μπορούν να σας βοηθήσουν να παρέχετε τις καλύτερες υπηρεσίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.


Τα Windows 10 είναι ολοκαίνουργια τώρα, αλλά βγάζει όλες τις στάσεις και προσφέρει στους καταναλωτές το καλύτερο και των δύο κόσμων: γρηγορότερα, πιο ισχυρά και δεν υποστηρίζονται πλέον. Δυστυχώς, η λίστα με τα Windows 7, τα Windows 8 και τα τρέχοντα ακούγεται σαν να ξεπερνά τα Windows 10, είναι εξίσου ισχυρή. Ξεκινά επίσης με μια σειρά από σφάλματα που δεν βρίσκονται σε άλλες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, όπως η έλλειψη υποστήριξης για την ενημέρωση του Windows Phone 8.1.

Plaisio Computers
Plaisio Computers


Τους επόμενους μήνες, η Microsoft θα ακούσει τα εμπιστευτικά σχόλια και θα απαντήσει σε τυχόν αιτήματα για να παρέχει στους χρήστες των Windows το καλύτερο προϊόν που μπορούν να προσφέρουν.

Η Microsoft προσφέρει δωρεάν αναβάθμιση στα Windows 10 για το πρώτο έτος, αλλά οι χρήστες των Windows 7 και Windows 8 δεν θα το λάβουν δωρεάν με την αναβάθμιση. Με άλλα λόγια, πρέπει να πληρώσετε έναν αριθμό για αυτό, και αυτό το κόστος το αξίζει να αναβαθμιστεί, ακόμα κι αν δεν αξίζει τον κόπο.

Η σελίδα κύκλου ζωής των Windows χωρίζεται σε δύο μέρη: Windows 10 και Windows 8 και εκδόσεις Windows 7 και 8.1. Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για να αποκτήσετε την τελευταία έκδοση των Windows είναι εάν η Microsoft θα την υποστηρίξει για τουλάχιστον το πρώτο έτος μετά την κυκλοφορία της ή όχι.

Οι χρήστες των Windows 7 θα αισθάνονται πολύ πιο άνετα με τα Windows 10, αλλά οι χρήστες των Windows 8 και 8.1 κατά το πρώτο έτος υποστήριξης εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μια μεγάλη αλλαγή. Αυτό το έτος κάνει τη διαφορά σε αυτό το τεστ και σας παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη για τουλάχιστον ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία της τελευταίας έκδοσης των Windows. Περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες και βελτιώσεις σε σχέση με τα Windows 7 και τα Windows 8, καθώς και ορισμένες διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις.


Η αρχική έκδοση των Windows 10 υποστηρίζει μια φυσική CPU και τα Windows 10 Pro υποστηρίζουν δύο, ενώ τα Windows 8 και 8.1 υποστηρίζουν δύο φυσική CPU. Σε αυτήν τη διάταξη προσφέρονται επιτραπέζιες συσκευές με Windows 10, όπως τα Windows 8 και 8.1. Αυτή η αναφορά παραθέτει τα 10 πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών στις ΗΠΑ.

Η διεπαφή χρήστη των Windows 10 είναι απλώς καταπληκτική, ενώ σε σύγκριση με τα Windows 7 είναι ελαφρώς πιο περίπλοκη και κάπως λιγότερο διαισθητική από τα Windows 8. Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή με παλαιότερο λειτουργικό σύστημα όπως τα Windows 6 ή τα Windows 9, υπάρχει Είναι πιθανό ότι ο υπολογιστής σας δεν θα μπορεί να εκτελέσει Windows 8 ή Windows 8. Orphan Black Search για "Windows Security" στο πλαίσιο αναζήτησης των Windows 10 Cortland και αυτή η λίστα σας δίνει μια λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών.

Εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση των Windows, πιθανότατα θα βρίσκεστε στο σπίτι σας με τα Windows 7. Εάν τα Windows 10 δεν σας εντυπωσιάσουν, ίσως χρειαστεί να παραμείνετε στα Windows 7 και για έναν δωρεάν τρόπο να το κάνετε πιο γρήγορα, κάντε λήψη το δωρεάν Windows Phone 7 Mobile Edition.

Ακόμη και οι σύγχρονες εφαρμογές των Windows 8 αποκτούν κάτι νέο: μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν στα δικά τους παράθυρα και μπορείτε να τα κατεβάσετε από το Windows Store ή ακόμα και από το Windows RT Store.

Η αρχική οθόνη και οι εφαρμογές όπως το Mail και το Ημερολόγιο θα ενημερώνονται αυτόματα κατά την αναβάθμιση και τυχόν εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει προηγουμένως στον υπολογιστή σας Windows 8 θα συμπεριληφθούν, ακόμη και αν πραγματοποιήσατε αναβάθμιση από τα Windows 8 ή 1.0. Εάν χρησιμοποιείτε Windows 7 Pro ή Windows 10 Pro Enterprise στην εργασία, δεν χρειάζεστε κανέναν στο τμήμα πληροφορικής για να εγκαταστήσετε την αναβάθμιση σε όλους τους υπολογιστές σας.

Η διαδικασία αναβάθμισης θα εκτελεστεί πολύ ομαλά, με όλες τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις να διατηρούνται πλήρως και δεν απαιτείται πρόσθετη εγκατάσταση ή συντήρηση. Οι χρήστες έχουν ζητήσει από το μενού Έναρξη, μια βασική δυνατότητα των Windows, να επιστρέψουν και η Microsoft απάντησε με τα Windows 10 και την επακόλουθη ενημέρωση στην προεπισκόπηση των Windows 8.1. Εάν έχετε αναβαθμίσει από τα Windows 7, Windows 6 ή Windows XP Preview, θα πρέπει να ελέγξετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις νέες δυνατότητες.

Θα χάσετε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές εάν εκτελέσετε την έκδοση προγράμματος - πρέπει πρώτα να καταργήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα, αλλά εάν εγκαθιστάτε τα Windows Eight ή 1.0, φροντίστε να ελέγξετε τυχόν αλλαγές στο Windows Store, όπως αλλαγές στην εφαρμογή ρυθμίσεων ή στις ρυθμίσεις μενού. Η απάντηση της Microsoft στους χρήστες φωνάζει για επιστροφή στο "Start Menu" - τις βασικές δυνατότητες των Windows.


Comments

Popular posts from this blog

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι 

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού