Γιατί χρειάζεστε έναν καλό Plaisio Υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές για παιχνίδια;

Εάν είστε παίκτης που αναζητά μια μεγάλη οθόνη με προϋπολογισμό, αυτό θα σας σταθεί σε καλή κατάσταση, δεδομένης της τιμής των 900 $. Το Ge-force GTX 1650 της NVIDIA προσφέρει αξιοπρεπή απόδοση 1080px, μόνο υψηλότερη και αυτό είναι το θεμέλιο ενός καλού φορητού υπολογιστή gaming. Εάν είστε κτήνος παιχνιδιού που θέλει να κάνει ό, τι είναι εκεί έξω και να μάθετε τι είναι επιθυμητό για την εμπειρία παιχνιδιού σας, ανατρέξτε στις προτάσεις μας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πολλούς άλλους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών από το plaisio επίσης.

Εάν η μπαταρία είναι το κύριο μέλημά σας πριν αγοράσετε τον επόμενο φορητό υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών, το Acer Predator Triton 500 είναι μια κορυφαία επιλογή. Ως φορητός υπολογιστής τυχερού παιχνιδιού με 14 ίντσες είναι ελαφρώς μικρότερος από το συνηθισμένο, αλλά συσκευάζει αρκετά για τα χρήματά του και δεν το παρατηρείτε καν με την πρώτη ματιά. Ακριβώς επειδή αγοράζετε φορητούς υπολογιστές τυχερού παιχνιδιού με περιορισμένο προϋπολογισμό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποβαθμίσετε τις δυνατότητες.

Plaisio Computers
Plaisio Computers


Το Acer Nitro 7 είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα και να εξοικειωθείτε με το είδος του υλικού που σας επιτρέπει όχι μόνο να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, αλλά και να κάνετε τα πράγματα.

Το Nitro 7 διαθέτει οθόνη 1080 PX 4,5 ιντσών με ανάλυση 1920 x 1080 pixel και κάρτα γραφικών Ge-Force GTX 1080. Με τιμή 1.499 $, είναι λίγο κλέψιμο, ειδικά αν έχετε μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά (διαβάστε παρακάτω) όπως 2 GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο 8 GB.

Πολλοί πολύ καλοί φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών κοστίζουν απόλυτη περιουσία, οπότε έχουμε συγκεντρώσει μερικούς από τους καλύτερους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών με προϋπολογισμό που μπορείτε να λάβετε κάτω από το PS 1000 (ή κάτω από 1000 $).

Εδώ, εξηγούμε τις επιλογές που πρέπει να κάνετε κατά την αγορά ενός φορητού υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον προϋπολογισμό σας. Εάν είστε αποφασισμένοι να διατηρήσετε το κόστος κάτω από το PS 1000 (ή λιγότερο από $ 1000), αυτοί είναι μερικοί από τους φθηνότερους διαθέσιμους φορητούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών και όσο καλύτερη είναι η συμφωνία, τόσο περισσότερο θα είστε ευχαριστημένοι με αυτό.

Αποκτήστε μια καλή GPU: Τα περισσότερα παιχνίδια εξαρτώνται από τη GPU και ο φορητός σας υπολογιστής δεν μπορεί να αναβαθμιστεί, επομένως η καλύτερη GPU διασφαλίζει ότι τα παίζετε όλα.

Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών είναι τόσο φθηνοί που δεν έχει νόημα να ξοδεύετε τα επιπλέον χρήματα σε πρόσθετο υλικό, εκτός εάν σκοπεύετε να το εκμεταλλευτείτε πλήρως (επίσης γνωστό ως gaming). Πολλοί, αν όχι όλοι, σας επιτρέπουν να κάνετε αναβάθμιση αργότερα, αλλά εξακολουθούν να χρειάζεται να προσφέρουν αυτό λίγο επιπλέον σε σύγκριση με έναν τυπικό φορητό υπολογιστή. RAM και μνήμη και εξετάστε το ενδεχόμενο να τα αναβαθμίσετε αργότερα εάν δεν είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά σε καλή τιμή.

Για να τρέξει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια, ένας φορητός υπολογιστής τυχερού παιχνιδιού πρέπει να έχει το δίκαιο μερίδιο της ιπποδύναμης και αυτό σημαίνει μια κάρτα γραφικών υψηλών προδιαγραφών.

Ενώ οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές που βασίζονται στην Intel είναι εξοπλισμένοι με επεξεργαστές της σειράς U που είναι πιο ισχυροί αλλά λιγότερο ισχυροί, ορισμένοι φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών περιέχουν επεξεργαστές της σειράς H που εστιάζουν περισσότερο στην απόδοση και στα γραφικά. Το Dell G 3 15 είναι το καλύτερο σημειωματάριο τυχερού παιχνιδιού που μπορείτε να αποκτήσετε με έναν προϋπολογισμό και είναι μια εξαιρετική επιλογή για παίκτες που θέλουν μεγάλη απόδοση σε ένα ελαφρύ, κομψό πακέτο.

GPUs με πλήρη δύναμη Alien ware Command Center, όλα για λιγότερο από 1.000 $ και το G3 15 προσφέρει ισχυρή απόδοση. Συνδυάστε το με αξιοπρεπή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και μια καλή κάρτα γραφικών και έχετε ένα κακό μηχάνημα παιχνιδιών. Πολύ λίγοι φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών ξεχνούν 8 ώρες ή περισσότερο με μία μόνο φόρτιση, αλλά χρειάζεστε ακόμα ένα τροφοδοτικό για να έχετε την καλύτερη απόδοση, οπότε η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας θα είναι πιθανώς χειρότερη.

Οι τελευταίες κάρτες γραφικών στη σειρά NVIDIA είναι οι 2070 Super και 2080 Super, οι οποίες έχουν κάνει το άλμα από την επιφάνεια εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των Ge-Force GTX 1080 και GTX 1070, καθώς και του GTX 1060, αλλά η πλειονότητα των φορητών υπολογιστών παιχνιδιών έρχονται με τη νεότερη και μεγαλύτερη κάρτα γραφικών της NVIDIA στη σειρά τους. Ενώ ορισμένα παιχνίδια χρησιμοποιούν την CPU, τα περισσότερα παιχνίδια εξακολουθούν να είναι συνδεδεμένα με GPU, οπότε αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις που πρέπει να λάβετε όταν αγοράζετε ένα σημειωματάριο παιχνιδιών.

Το Predator Triton 500 είναι ένας φανταστικός φορητός υπολογιστής τυχερού παιχνιδιού που τυχαίνει να περιέχει όλες τις κύριες τεχνολογίες οθόνης της NVIDIA και διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

Το Triton 500 δεν μοιάζει με ένα τυπικό φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού, αλλά στερείται επίσης της εντυπωσιακής κατασκευής ορισμένων από τους άλλους φορητούς υπολογιστές αυτής της λίστας. Όπως πολλοί φορητοί υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών αυτή τη στιγμή, ανακοινώθηκε ότι θα περιλαμβάνει μια κάρτα γραφικών Core i7 - 9750 H και μια κάρτα γραφικών NVIDIA Ge-Force GTX 1070. Για να επιδεινωθούν τα πράγματα, η αναβάθμιση RTX 2080 Max - Q κάνει το Tito 500 να ξεχωρίζει από πολλούς άλλους υπολογιστές στη λίστα μας. Αυτή η διαμόρφωση δεν είναι ακόμη διαθέσιμη για Core i7-9750 H και Ge-Force της NVIDIA.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το  Plaisio Computers για να αποκτήσετε την καλύτερη διαθέσιμη επιλογή.

Comments

Popular posts from this blog

Κατάλογος καλύτερων επιχειρήσεων με άνετο περιβάλλον εργασίας- Πλαισιο εργαζομενοι 

Λόγοι για να αγοράσετε το iPhone SE Smartphone

6 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αγοράσετε ένα φορητό υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού